Travel Counsellors Groep: recordomzet in 24 uur - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Travel Counsellors Groep: recordomzet in 24 uur

Door: | 8 februari, 2019

De internationale Travel Counsellors Groep viert feest na het verbreken van het grootste verkooprecord ooit, met 5,1 miljoen pond, ofwel 5,8 miljoen euro omzet in 24 uur wereldwijd.

Op 31 januari werd hiermee de grens van 5,7 miljoen euro voor het eerst in de geschiedenis van de organisatie overschreden. Daarnaast heeft de groep in januari de beste maand ooit gedraaid met een stijging van 15 procdnt ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Het bedrijf, met meer dan 1.800 zelfstandige reisadviseurs in zeven landen, behaalde vorige maand een omzet van 93,7 miljoen euro.
Travel Counsellors zag ook een record in het aantal boekingen via het eigen boekingsplatform Phenix. Op 31 januari bedroeg de wereldwijde dagomzet van 2,5 miljoen euro via dit dynamic packaging systeem. Wereldwijd hadden 307 Travel Counsellors hun beste maand ooit in januari. Dit nieuws werd gevierd onder de internationale community met een speciale editie van het eigen live tv kanaal, TCTV.

‘Niet alleen in Nederland hebben wij een sterke maand achter de rug, wereldwijd in alle Travel Counsellors markten hebben wij het zeer goed gedaan’, zegt Fred van Eijk, Managing Director Travel Counsellors Nederland en België. ‘Ons businessmodel werkt effectief in diverse landen. Nederland is verzekerd voor een goede toekomst dankzij de kracht van een internationale onderneming.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel