Thomas Cook: zeven eigen hotels erbij - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Thomas Cook: zeven eigen hotels erbij

Door: | 9 april, 2019

Thomas Cook opent de komende maanden enkele hotels uit het eigen portfolio Hotels & Resorts. Het gaat om zeven nieuwe hotels van de labels Cook’s Club, Sentido’s en SunConnect.

In april openen drie Cook’s Club hun deuren: Alanya, Palma Beach en Tigaki Kos. Cook’s Club Alanya combineert het stadsleven van Alanya en de relaxte strandsfeer van Turkije. Het hotel ligt aan Kleopatra Beach, volgens Thomas Cook een van de mooiste stranden van het and.
Het tweede hotel van het label Cook’s Club opent in Playa de Palma, op Mallorca, met veel mogelijkheden voor wateractiviteiten. De derde nieuwe Cook’s Club is Tigaki Kos, gelegen aan een wit zandstrand.

Daarnaast openen twee Sentido hotels hun deuren. De eerste is Mar Blau op Mallorca, op 500 meter van het strand bij Cala Millor. Dit hotel is geschikt voor mensen die graag meer ruimte en flexibiliteit willen, want het hotel biedt studio’s en appartementen.
Ook in Italië gaat een nieuw Sentido hotel open: Toscana Charme, vlakbij de Toscaanse hotspots Pisa, Viareggio, Florence en Siena. Het hotel ligt aan een zes kilometer lang zandstrand.

Speciaal voor families is er het label SunConnect. Het hotel Delfino Beach in Tunesië is al sinds vorige maand open. Het hotel is gebouwd in Moorse stijl. Voor excursies liggen Hammamet, Nabeul en Sidi Bou Said in de buurt.
Ook op Fuerteventura opent deze maand een nieuw SunConnect hotel. Het hotel telt vier zwembaden en is volgens Thomas Cook een ‘onwijs hip familiehotel geworden’.

Foto: Het nieuwe SunConnect hotel op Fuerteventura (Foto: Thomas Cook).

(Visited 156 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel