Teller bij HolidayPlanners staat op 10 - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Teller bij HolidayPlanners staat op 10

Door: | 8 april, 2019

HolidayPlanners, de nieuwe franchiseformule die The Travel Club in januari dit jaar lanceerde, telt inmiddels 10 reisadviseurs. Bij de start in januari waren er 5 reisadviseurs die onder de formule waren begonnen.

Bij de 10 reisadviseurs zit er zelfs 1 in België, zegt Jeannie Vincent, directeur/eigenaar van The Travel Club. ‘We verwachten een verdere groei naar 30 dit jaar.’
Als HolidayPlanner kun je kiezen tussen twee formules: als ZRO (Zelfstandig Reis Ondernemer) of als ZRP, Zelfstandig Reis Planner. De ZRO-formule is gelijk aan de bestaande formule van The Travel Club, YourTravel en United Travel. De nieuwe ZRP-formule is een full support formule met een lage maandfee van 45 euro, maar met een hogere afdracht per boeking (65/35 verhouding).

De formule van ZRP is voor reisadviseurs die volledige focus willen leggen op de verkoop van reizen en die weinig of geen affiniteit hebben met de reisbureau-administratie. Maar de formule is ook bedoeld voor reisadviseurs die langzaam willen opstarten, bijvoorbeeld vanwege nog een parttime baan, en die later een eventuele overstap willen maken naar ZRO onder het label HolidayPlanners. Als ZRO behoudt je de volledige commissie over alle geboekte segmenten met een vaste lage afdracht van maximaal 45,50 euro per boeking.

(Visited 164 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel