Sunny Cars: debuut in Top 50 - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunny Cars: debuut in Top 50

Door: | 21 november, 2019

Sunny Cars maakt dit jaar zijn debuut in de Top 50. Tot nu toe publiceerde de Duitse autoverhuurder alleen de geconsolideerde cijfers, voor alle markten gezamenlijk. Voor het eerst worden nu ook de gegevens over de Nederlandse markt vrijgegeven.

‘Sunny Cars bestaat volgend jaar 25 jaar in Nederland. In die tijd hebben we een zeer stevige positie opgebouwd in de Nederlandse reiswereld en zijn we uitgegroeid tot dé partner van de reisbranche’, zegt Hans Knottnerus, Managing Director Nederland, België & Frankrijk. ‘Dat is ook de reden dat we dit jaar voor het eerst onze cijfers hebben gegeven.’
De cijfers van Sunny Cars, zowel internationaal als voor de Nederlandse markt, zijn terug te vinden in de speciale Top 50 uitgave. Deze wordt donderdag uitgedeeld bij het vertrek van het ANVR-congres en ligt later deze week bij abonnees in de bus.

FTI
Ook het Duitse FTI, dat sinds zomer 2017 een compleet programma voor de Nederlandse markt heeft, maakt voor het eerst zijn cijfers voor de Nederlandse markt openbaar. De derde touroperator van Duitsland maakt in ons land een grote groei door.

Foto: Hans Knottnerus van Sunny Cars.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel