Startschot voor inschrijving Grand Prix Sunny Cars studiereis - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunny Cars Grand Prix

Startschot voor inschrijving Grand Prix Sunny Cars studiereis

Door: | 1 mei, 2019

De inschrijving voor de Grand Prix Sunny Cars studiereis, die in september plaatsvindt, is van start gegaan. In navolging van het succes vorig jaar worden de studiereisplekken opnieuw bepaald door krasloten, die op diverse manieren bij elkaar gespaard kunnen worden.

De Grand Prix Sunny Cars studiereis is van 8 tot en met 12 september. Het wordt opnieuw een trip van vier dagen vol fun, kennis en spel, zo belooft Sunny Cars.
In vier teams van acht personen ontdekken deelnemers aan de hand van GPS-opdrachten een populaire autohuur-bestemming. In totaal gaan er dus 32 reisagenten mee.

Teamcaptains
De absolute topexperts in autohuur, de kwartaalwinnaars van de Smile Society Top 100, hebben hun plek al verdiend. Zij beheersen als geen ander de kunst een huurauto te verkopen. Daarom worden zij de vier teamcaptains. Onder de bezielende leiding van Waltraud Dallinger, Annemarie van Erp of één van de andere teamcaptains komen de teams gegarandeerd met een smile én meer autohuurkennis thuis. En misschien ook nog wel als het winnende team van de Grand Prix Sunny Cars editie 2019.
Begin mei en augustus worden de derde en vierde kwartaalwinnaars bekend gemaakt, dus er zijn nog twee plekken als teamcaptain beschikbaar.

Kras en ga mee
In de periode van 1 tot en met 31 mei kunnen reisagenten krasloten verdienen door het maken van boekingen, het maken van de inschrijfquiz en diverse extra opdrachten. Hoe meer krasloten, hoe meer kans op een van de studiereisplekken of andere mooie prijzen. Want naast de studiereisplekken geeft Sunny Cars ook veel korting op autohuur, cadeaukaarten, Sunny trolleys en andere prijzen weg.

Enthousiast
‘Vorig jaar was de primeur van de kraslotenactie en de Grand Prix Sunny Cars studiereis. Die zijn met zo veel enthousiasme ontvangen, dat we niet lang hoefden na te denken om het dit jaar nog eens dunnetjes over te doen’, zegt Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars.
‘Sterker nog, van de studiereis durf ik nu al te zeggen dat de editie van dit jaar die van 2018 gaat overtreffen. We zitten al middenin de voorbereidingen en we kunnen bijna niet meer wachten tot het september is. Aan de hand van superleuke GPS-opdrachten à la ‘Wie is de Mol?’ ontdekken we een topbestemming voor autohuur (welke, dat houden we dit keer echt tot het allerlaatste moment geheim) en leren de reisagenten onderweg meteen waarom een huurauto daar onmisbaar is. Én hoe je die het beste kunt verkopen.’

Wie wil meedoen, kan zich tot en met 15 mei inschrijven via deze quiz.

Boekingen tellen dan wel al vanaf 1 mei mee. In de inschrijfquiz wordt meteen de kennis over Sunny Cars getest. Blijkt die in orde en is de score minimaal 80 procent, dan is het eerste kraslot verdiend.

Bekijk hier het kick-off filmpje.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel