Spaarprogramma Air Berlin wordt reisportal - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Spaarprogramma Air Berlin wordt reisportal

Door: | 1 december, 2017

Het voormalige spaarprogramma van Air Berlin, Topbonus, dat werd meegesleurd in het faillissement van de airline, wordt omgezet in een reisportal. Dat heeft de bedrijfsleiding van het voormalige loyaliteitsprogramma in Duitse media bekendgemaakt.

Onder de naam Topbonus Holiday Club worden straks reizen verkocht. Op de achtergrond wordt samengewerkt met Urlaubsplus. Deze online travel agent betaalt een deel van de ontvangen commissie van touroperators terug aan klanten in de vorm van mijlen.
In eerste instantie kunnen Topbonus-leden via het nieuwe portal reizen boeken en krijgen voor elke euro omzet vijf premiemijlen. Het aanbod bestaat uit circa touroperators met pakketreizen, last-minutes en cruises, maar ook hotels, stedentrips en autohuur is via de club boekbaar. Later kunnen de leden hun gespaarde mijlen inwisselen.
Het bonusprogramma bevindt zich sinds eind augustus in surseance van betaling. De bedrijfsleiding is ervan overtuigd dat het bedrijf met de nieuwe activiteiten kan worden voortgezet.

(Visited 307 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel