Schoonderwoerd stopt met werkzaamheden voor Alltours - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Schoonderwoerd stopt met werkzaamheden voor Alltours

Door: | 13 april, 2019

Ron Schoonderwoerd stopt met zijn werkzaamheden voor Alltours. Schoonderwoerd was 12 jaar vanuit zijn consultancybedrijf, Schoonderwoerd Consultans in Travel, werkzaam voor de Duitse touroperator.

‘Ik heb de afgelopen 12 jaar met veel plezier gewerkt om deze vierde grootste touroperator van Duitsland succesvol in de Nederlandse markt te positioneren. Na een carrière van ruim 45 jaar in de reiswereld is het nu tijd om samen met mijn vrouw nog meer te genieten van het leven en meer te gaan reizen, maar ook om meer tijd te besteden aan mijn andere bedrijf, Mijn ReisKennis BV, samen met mijn zakenpartners Ad en Michelle de Wit.’

Foto: Ron Schoonderwoerd met zijn zakenpartner Michelle de Wit, met wie hij actief is met Mijn Reiskennis (Archieffoto: TravMagazine).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel