Sales Masterclass op 26 maart: alles over cruises - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sales Masterclass op 26 maart: alles over cruises

Door: | 12 februari, 2019

CLIA, de belangenorganisatie van de cruisesector, houdt op 26 maart een Sales Masterclass in Utrecht, gevolgd door een workshop, waarbij de aanwezige rederijen alle verkoopargumenten nog eens op een rijtje zetten.

De eerste 40 inschrijvers worden uitgenodigd voor een scheepsbezoek op de Regal Princess, op 26 april in Rotterdam. Op de avond zelf worden er 5 gratis lidmaatschappen van het reisagentenplatform verloot.

De Cruise Sales Masterclass is bedoeld voor reisadviseurs, reserveringsmedewerkers van (gespecialiseerde) touroperators en zelfstandige reisagenten. De locatie is het NH Hotel Utrecht. De inloop is vanaf 16.30 uur. De bijeenkomst start om 17.00 uur stipt met een Sales-Masterclass. Onder leiding van trainer en spreker Evert Küpers wordt ingegaan op actuele trends en worden handvatten en tips gegeven op het gebied van slimmer verkopen en verhogen van klanttevredenheid.

Na de masterclass is er een buffet en zijn er workshops met de cruiserederijen. Aanwezig zijn Disney Cruise Line, Crystal Cruises, SeaDream Yacht Club, Silversea, Princess Cruises, Oceania Cruises, Holland America Line, Seabourn, Regent Seven Seas, Costa Cruises en de bestemming Cruise Norway. De avond eindigt rond 21.30 uur.
Deelname aan de Cruise Sales Masterclass is kosteloos. Aanmelden kan hier.

(Visited 156 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel