Reisadvies Venezuela verder aangescherpt - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Reisadvies Venezuela verder aangescherpt

Door: | 1 mei, 2019

Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft in de nacht van dinsdag op woensdag het reisadvies voor Venezuela verder aangescherpt.

Eerder op dinsdag kregen Nederlanders ter plaatse het dringende advies om vooral niet onnodig de straat op te gaan. Het reisadvies is aangescherpt met advies voor mensen die willen vertrekken.

‘Op 1 mei 2019 zijn grote demonstraties gepland. Ook de onrust door politieke conflicten duurt voort. De Nederlandse ambassade in Caracas volgt de situatie op de voet. Wilt u vertrekken uit Venezuela? Neem contact op met uw vliegmaatschappij of vluchten doorgaan en ga na of de weg naar de luchthaven vrij is. Bent u in Venezuela? Vermijd demonstraties en ga niet onnodig de straat op. Volg het nieuws. Laat uw familie/vrienden weten hoe het met u gaat. Heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met de ambassade.’

Bij demonstraties in hoofdstad Caracas zijn dinsdag gevechten uitgebroken tussen betogers en veiligheidstroepen. De ongeregeldheden volgen na een oproep van de zelfbenoemde interim-president Juan Guaidó om de regering van Nicolás Maduro omver te werpen.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel