Qenner en Pyton: alternatief voor Travel Connect - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Qenner en Pyton: alternatief voor Travel Connect

Door: | 16 april, 2019

Travel Connect, een voortzetting van het aloude reisbureau netwerksysteem Travel Net, stopt per 2 september dit jaar met het aanbieden van alle diensten.

Zowel Qenner als Pyton hebben een alternatief voor Travel Connect, eigendom van TUI.
‘We hebben hierover vorig jaar een aantal keer overleg gehad met Travel Connect (TUI) en ze hebben nu besloten om dit jaar de stekker eruit te trekken. Dit was voor ons natuurlijk aanleiding om over een alternatief te gaan nadenken dat niet alleen praktischer is, maar ook naadloos aansluit bij onze vernieuwde baliemodule Qenner TravelDesk’, zegt Martijn Marsman, Manager Servicedesk & Beheer bij Qenner.
‘De reisagent hoeft straks geen aparte verbindingen meer aan te vragen, VPN-clients af te nemen of I.P.-adressen door te geven en het wordt ook nog goedkoper. Verder merken we dat er veel vraag is naar een callcenter-mogelijkheid waarmee een reisagent kan kiezen namens welk ANVR-nummer hij bij de touroperator wil inloggen. Dit nemen we direct mee.’

Ook Pyton, onderdeel van Amadeus, is door TUI geïnformeerd dat Travel Connect gaat stoppen, zegt Hubert van Velden, account manager retail-touroperators bij Pyton/Amadeus. ‘Vanuit Python hebben we een volwassen alternatief met Waverunner.net. Dat systeem is al klaar en kan dus zo in gebruik worden genomen.’ (Foto: Shutterstock).

(Visited 250 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel