Norwegian Pearl wordt grootste club op zee - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Norwegian Pearl wordt grootste club op zee

Door: | 12 februari, 2019

De Norwegian Pearl verandert deze zomer in een varende club. Het cruiseschip vormt van 12 tot en met 16 augustus 2019 het decor voor de World Club Dome Cruise Edtion, die Cruisewinkel, Zeetours en BigCityBeats aan boord van het schip organiseren.

Tijdens dit evenement stappen ruim 50 internationale top-DJ’s en acts vanuit de hele wereld aan boord van de Norwegian Pearl, dat voor een paar dagen wordt omgetoverd tot de grootste club op zee.
De 5-daagse partycruise vertrekt vanuit Barcelona naar Ibiza, waar het een nacht blijft liggen,  en keert via Sète weer terug naar Barcelona. Onder de DJ’s die hun deelname hebben bevestigd, is onder andere Don Diablo, de huidige nummer 7 van de DJ Mag Top 100. Hij staat bekend als gewilde remixer. Met meer dan 250 shows per jaar is hij een vaste verschijning op festivals als Tomorrowland en Lollapolooza.
Andere DJ’s en acts zijn de Belgische broers Dimitri Vegas & Like Mike, Lost Frequencies, Robin Schulz, MATTN, Le Shuuk, Timmy Trumpet en vele anderen.

Er worden circa 2.400 feestgangers aan boord verwacht. Het schip biedt 24/7 volpension, 31 restaurants en bars, 8 dansvloeren en 3 bestemmingen. Er is één overnachting op Ibiza.
Bekijk hier de promo-video.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel