Gezocht: kanshebbers Sustainable Travel Award - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Gezocht: kanshebbers Sustainable Travel Award

Door: | 25 oktober, 2017

In het VN-Jaar Duurzaam Toerisme zijn ANVR en TravMagazine op zoek naar bedrijven en organisaties die hun project kunnen tonen op het gebied van duurzaam toerisme en reizen.

Organisaties en bedrijven uit de reiswereld die zich aanmelden, maken kans om genomineerd te worden voor de Sustainable Travel Award. Deze prestigieuze award wordt weer uitgereikt tijdens het Reisgala, op zaterdag 27 januari.
Iedere partij binnen de reissector of daaraan gerelateerd kan meedoen. Onderwijsinstellingen, reisorganisaties, accommodaties, vervoerbedrijven, excursieaanbieders, bestemmingen en ICT- bedrijven maken allemaal kans.

Hoe kun je inzenden?
Iedere professional kan eigen of andermans projecten/initiatieven inzenden door 3 eenvoudige vragen te beantwoorden om genomineerd te worden. Informatie hierover en het deelnameformulier vind je in de downloads. Uiterlijke inzendtermijn: zo spoedig mogelijk uiterlijk 15 december. Stuur je inzending naar gerben@anvr.nl.

NB. Hoe eerder je inzendt hoe beter. Potentiële genomineerde projecten worden komende maanden in TravMagazine belicht.

Vak en publieksjury
Niet alleen de vakjury beoordeelt de inzendingen. Ook het publiek krijgt in de laatste fase een jurystem en kan via een online ‘poll’ meebepalen wie er wint.

Bekendmaking genomineerden
De bekendmaking van de genomineerden van de ‘Sustainable Travel Award’ vindt plaats op de door ANVR georganiseerde ‘Changes in Tourism’-dag, woensdagochtend 10 januari 2018, Vakantiebeurs in Utrecht. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens het Reisgala van TravMagazine op zaterdag 27 januari.

Organisatie
De Sustainable Travel Award is een initiatief van TravMagazine en de ANVR en wordt georganiseerd in samenwerking met de Vakantiebeurs en het MVO Netwerk Toerisme.

Heb je vragen over de Sustainable Travel Award? Neem contact op met: Gerben Hardeman,  Manager Responsible Travel & Tourism bij de ANVR, gerben@anvr.nl, tel. 035 543 3420.

Foto: De genomineerden van vorig jaar, Melvin Mak (TUI) en Kyriël van der Sloot (Riksja Travel).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties