Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

70

days
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Stem nu op de Vakantie Awards 2018 & win!

Door: | 14 november, 2017

TravMagazine reikt tijdens het jaarlijke Reisgala op 28 januari opnieuw de prestigieuze Vakantie Awards uit. Stem nu mee en maak ook zelf kans op een mooie prijs.

De Vakantie Awards zijn de alom bekende en gerespecteerde B2B brancheprijzen: awards voor vakgenoten, gekozen dóór vakgenoten. Dat betekent dat iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkzaam is, wordt gevraagd zijn stem uit te brengen. De achterliggende gedachte is eenvoudig: mensen die dagelijks op professionele basis bezig zijn met reizen en vakanties weten als geen ander welke bedrijven in de toeristische sector het beste presteren en daarvoor een award verdienen.

Daarmee zijn de Vakantie Awards een onderscheiding van- en voor reisprofessionals.

Winnen
Jouw stem kan ook wat moois opleveren. Zo maak je kans op 2x 1 hotelovernachting voor 2 personen in Hotel van Oranje te Noordwijk en 2x een Rituals pakket.

Categorieën
De Vakantie Awards zijn onderverdeeld in 18 categorieën:
Aangepaste vakanties (voor mensen met een beperking)
Airlines
Autohuur
Autovakanties
Avontuurlijke vakanties (reizen die zich buiten de gebaande paden begeven)
Bus vakanties
Cruise Agent
Cruise Rederij
Groepsreizen
Hotels
Stedentrips
Up- en Cross-selling (producten als parkeren, verzekeren, beddenbanken, transfer/taxi en visa)
Verkeersbureau
Verre reizen
Wintersport
Zonvakanties Griekenland*
Zonvakanties Spanje*
Zonvakanties Turkije*

*De zonvakanties rond de Middellandse Zee zijn verdeeld over Griekenland, Spanje en Turkije, aangezien deze drie landen gezamenlijk een marktaandeel in zonvakanties van ongeveer 70 procent hebben.

Sustainable Travel Award
In samenwerking met de ANVR wordt de Sustainable Travel Award uitgereikt. Reisbedrijven die een duurzaam beleid voeren, kunnen zich nog aanmelden voor de Sustainable Travel Award, een initiatief van ANVR en TravMagazine. Voor meer informatie over de award en het aanmelden: https://www.travmagazine.nl/gezocht-kanshebbers-sustainable-travel-award/

Talent & Personality of the Year
Naast de Vakantie Awards wordt ook dit jaar de Travel Talent Award uitgereikt aan aanstormend talent in de reiswereld. Ook wordt de Travel Personality of the Year bekendgemaakt, aan de persoon in de branche die met zijn/haar verdiensten het afgelopen jaar het ‘verschil’ heeft gemaakt. Voor deze twee awards is in het stemformulier ruimte om jouw nominatie door te geven.

Vul hieronder jouw gegevens in, breng je stem uit en maak kans op mooie prijzen!

Vakantie Awards 2018

Vakantie Awards 2018
  • Hieronder vind je de verschillende categorieën waarin een Vakantie Award 2018 te winnen valt. Vul per categorie jouw winnaar in en maak tegelijk kans op mooie prijzen!
  • Naast de Vakantie Awards wordt ook dit jaar de Travel Talent Award uitgereikt aan aanstormend talent in de reiswereld. Ook wordt de Travel Personality of the Year bekendgemaakt. Voor deze twee awards is in het hier onder ruimte om jouw nominatie door te geven.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
(Visited 421 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties