Eurowings neemt vluchten van Ryanair vanaf Düsseldorf over - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Eurowings neemt vluchten van Ryanair vanaf Düsseldorf over

Door: | 16 september, 2020

Het Duitse Eurowings vult het gat dat Ryanair bij zijn vertrek van Düsseldorf Airport achterlaat. Eurowings neemt bijna alle bestemmingen over die na het vertrek van Ryanair vanaf 24 oktober niet meer worden aangeboden.

Dat is goed nieuws voor de belangrijkste luchthaven van Noordrijn-Westfalen, waar Eurowings, de lowcost dochter van Lufthansa, al de grootste maatschappij is.

Eurowings gaat zijn aanbod vanaf Düsseldorf naar Mallorca, Ibiza, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife, Málaga, Alicante en Faro uitbreiden.
Vanaf 24 oktober vliegt de airline ook vaker naar de Griekse bestemmingen Heraklion, Rhodos, Corfu en Kos. Hiermee komt het winteraanbod van Eurowings vanaf Düsseldorf op meer dan 80 bestemmingen.

Ryanair kondigde eerder aan zich terug te trekken vanaf Düsseldorf, zoals eerder ook in Stuttgart het geval was, en alle vluchten zonder meer te annuleren.

Volgens Jens Bischof, CEO van Eurowings, is het lowcost businessmodel in heel Duitsland op de terugweg.
‘In plaats van sociale normen te ondermijnen en partners en klanten regelmatig voor het hoofd te stoten, bieden wij betrouwbaarheid, eerlijkheid en vooruitzichten op de lange termijn. In tijden van crisis zijn onze klanten niet op zoek naar tickets van 5 euro, maar meer dan ooit naar een luchtvaartmaatschappij die ze kunnen vertrouwen.’ (Foto Eurowings)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.