Druk strandfeest Floow Travel doorstaat stortbuien - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Druk strandfeest Floow Travel doorstaat stortbuien

Door: | 22 augustus, 2016

Ondanks dat Nederland vrijdagavond langdurig werd getroffen door één van de hevigste regenbuien van het jaar, beleefde Floow Travel samen met honderd gasten een geslaagd strandfeest, mét BBQ in Scheveningen.

Voor de eerste keer in zijn bijna tienjarig bestaan had het reisbedrijf uit Den Haag een dergelijk evenement voor reisagenten opgezet. Oprichter en eigenaar Maarten Lips had gerekend op 20, maximaal 30 bezoekers uit de regio Den Haag. Uiteindelijk kreeg hij 100 aanmeldingen binnen, van reisverkopers uit het hele land.
Ondanks het slechte weer waren er bijna geen no-shows. De locatie was de gerenommeerde strandtent De Waterreus (What’s in a name?). Het terras was overkapt met parasols ter bescherming tegen de regen, er was verwarming en de BBQ deed het goed, ondersteund met de aanvoer van volop drankjes. Zelfs de warme chocolademelk met slagroom misstond niet. Het Scheveningse vuurwerkfestival was een passende afsluiter van de avond.

Floow Travel is een reisorganisatie die enerzijds direct aan de (online) consument verkoopt,  maar ook vliegstoelen en accommodatie levert aan touroperators en reisagenten. Daarnaast is Floow Travel in Nederland de vertegenwoordiger van onder andere de Duitse Portugal-specialist Olimar en van de Zwitserse Turkije-specialist Bentour.

Flexibel
Floow Travel was één van de eerste reisbedrijven die fluid pricing in Nederland ging gebruiken. De naam Floow is dan ook afgeleid van het woord ‘fluid’. Met flexibele prijzen en even zo flexibele verblijfsduren ging Lips in 2006 van start. Zijn achterliggende reden was, zoals Lips het noemt, ‘onvrede met het starre productaanbod op de Nederlandse markt dat niet meer aansloot bij de wensen van de ervaren vakantieganger’.

Na bijna tien jaar werkt Floow Travel verder aan zijn naamsbekendheid in de markt, vooral onder reisverkopers. ‘Het blijkt dat veel mensen onze naam weliswaar kennen, maar niet precies weten wat we doen. Daar willen we verandering in brengen, op een gezellige manier. Of deze BBQ een traditie wordt? Wie weet.’

Foto: Maarten Lips met enkele van zijn teamleden (vlnr): Virginia Wassenaar, Cristal van Gils, Juliëtte Roos, Yasmin Baranyo en Maxime Theil.

(Visited 716 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel