Corendon van start vanaf Münster-Osnabrück - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Corendon van start vanaf Münster-Osnabrück

Door: | 15 april, 2019

Corendon Airlines is begonnen met zijn vluchten vanaf Münster-Osnabrück. De eerste vlucht vanaf de Duitse grensluchthaven ging met 168 passagiers naar het Griekse vakantie-eiland Rhodos.

Corendon Airlines stationeert komend zomerseizoen een Boeing 737-800 op Münster-Osnabrück. De airline vult hiermee het gat dat was ontstaan na het wegvallen van het failliete Germania, dat een belangrijke speler voor de luchthaven was.
‘Met Corendon Airlines hebben we een kwaliteitscarrier binnengehaald die passagiers uit onze regio comfortabel en veilig naar de meest populaire vakantiebestemmingen brengt’, stelde luchthavenbaas Rainer Schwarz.

Het zomerschema van Corendon omvat vluchten naar de Canarische eilanden Gran Canaria, Fuerteventura en Tenerife, de Griekse eilanden Kos, Rhodos en Kreta, evenals naar Hurghada in Egypte en Antalya, Izmir en Adana in Turkije. Corendon Airlines vliegt 17 keer per week vanaf Münster-Osnabrück.

Corendon verwacht in het zomerschema tot eind oktober circa 150.000 passagiers vanaf  de Duitse grensluchthaven te vervoeren. Binnenkort wordt het winterschema bekend, want Corendon wil ook in de winter vanaf Münster-Osnabrück naar de Canarische Eilanden, Egypte en Turkije vliegen.
Müncter-Osnabrück mikt met zijn aanbod nadrukkelijk ook op de Nederlandse markt.

Foto: bij de start van de vluchten van Corendon vanaf Münster-Osnabrück, met Olcay Türker van Corendon Airlines (links) en luchthavenbaas Rainer Schwarz.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel