Brussels Airlines schrapt woensdag alle vluchten vanaf Brussel - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Next
event
in

56

days
Scroll naar boven

Top

Brussels Airlines schrapt woensdag alle vluchten vanaf Brussel

Door: | 9 februari, 2019

Brussels Airlines schrapt komende woensdag vanwege de nationale staking in België zijn 222 vluchten vanaf Brussels Airport. Dat heeft gevolgen voor de reisplannen van meer dan 16,000 passagiers.

De drie grote vakbonden in België hebben woensdag 13 februari uitgeroepen tot nationale stakingsdag nadat het overleg tussen werkgevers en werknemers over onder andere de lonen is vastgelopen.
Aanvankelijk zou Brussel Airlines twee derde van zijn vluchten schrappen, maar gezien de verwachte omvang van de nationale staking is nu besloten het volledige programma van 13 februari, met 222 vluchten, te annuleren. Met de proactieve annuleringen wil Brussels Airlines zijn klanten de mogelijkheid geven om hun reisplannen op voorhand aan te passen en daarmee het ongemak voor de reizigers zoveel mogelijk beperken.
De maatschappij biedt alle betrokken reizigers op voorhand een alternatieve reisoplossing aan. Passagiers met een geannuleerde vlucht die niet meer willen reizen, kunnen een volledige terugbetaling van hun ticket aanvragen.

TUI fly
TUI fly leidt woensdag vanwege de staking in België 36 vluchten om naar Nederland en Frankrijk. Passagiers worden met bussen van en naar de luchthavens gebracht.
De vluchten vertrekken of landen in Amsterdam, Eindhoven, Maastricht, Lille of Parijs. TUI fly gaat klanten hierover informeren.
Brussels Airport adviseert passagiers die een vlucht voor woensdag hebben geboekt hun reis te verplaatsen naar een andere dag. De luchthaven verwacht grote overlast door annuleringen, vertragingen en problemen met de bagage. Bovendien is het treinverkeer verstoord door de staking.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel