ANVR Congres voorlopig niet naar Nederland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

ANVR Congres voorlopig niet naar Nederland

Door: | 15 oktober, 2015

Het jaarlijkse ANVR Congres, dat deze maand werd gehouden in Abu Dhabi, blijft focussen op buitenlandse locaties. ‘Voorlopig verwacht ik niet dat wij ons congres in Nederland zullen organiseren’, aldus ANVR-topman Frank Oostdam.

Hij reageert daarmee op de column van TravMagazine-hoofdredacteur Jan Lokhoff. Hij refereert daarin aan de wens van reisagenten om dichter bij huis te blijven of het congres desnoods streaming via internet bij te kunnen wonen.

‘Het succes van de congressen van de afgelopen jaren is gebaseerd op het unieke format. De reissector mag daar best trots op zijn. Collega’s van andere branches kunnen hun ogen niet geloven dat wij dit, in een zeer concurrerende markt, met elkaar kunnen doen. Ook sprekers zeggen dit ook telkens weer’, zegt Oostdam.

‘Het format, de mix van activiteiten, een ijzersterk inspirerende en inhoudelijke programma en dat allemaal op een aantrekkelijke bestemming, dat allemaal zorgt er voor dat dit congres veel waarde biedt voor deelnemers. Ik ben ongelofelijk blij dat er vergeleken met andere jaren relatief veel reisagenten mee waren. Dat zij ook zeer enthousiast waren over alles geeft voor mij een extra dimensie aan dit laatste congres.’

Oostdam wil wel kijken naar de mogelijkheid om streaming video in te zetten voor het congres. ‘We moeten gaan kijken hoe we dat voor elkaar kunnen krijgen. Dat is niet goedkoop, maar het staat hoog op het wensenlijstje.’

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel