ANVR-bestuur zoekt opvolger voor Don Kaspers - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

ANVR-bestuur zoekt opvolger voor Don Kaspers

Door: | 19 november, 2020

De ANVR zoekt een nieuw bestuurslid als opvolger voor Don Kaspers (ex-D-rt Groep), die in juli dit jaar afscheid nam. De benoeming staat op de agenda van voor de Algemene Ledenvergadering van januari 2021.

Normaal gesproken gaat het bestuur van de ANVR op zoek naar een kandidaat en draagt deze voor bij de ledenvergadering. Vervolgens kan elk lid tot één week voor de ledenvergadering schriftelijk een tegenkandidaat stellen.

‘Deze keer willen we het proces een beetje anders aanpakken en nog transparanter maken’, zegt ANVR-voorman Frank Oostdam.
‘Gelet op de huidige samenstelling van het bestuur zou het goed zijn als een hands-on directeur/eigenaar van een (mkb) ANVR-onderneming het bestuur zou komen versterken.
We kijken dus niet als eerste naar bloedgroepen. Bij voorkeur hebben bestuursleden de kwalificatie van statutair bestuurder bij één van de leden of ledensamenwerkingsverbanden.’

Oostdam: ‘Wat we deze keer anders doen, is dat wij als bestuur nu niet op zoek gaan naar een kandidaat, maar dat vanaf nu geïnteresseerden – ook als zij niet helemaal voldoen aan bovenstaande criteria – zich kunnen melden bij mij als voorzitter. Het bestuur kiest uit deze kandidaten en komt vervolgens in december tot een voordracht van één kandidaat. Daarna geldt weer dat elk lid een tegenkandidaat kan stellen tot één week voor de ledenvergadering. Dat geldt dan dus ook voor diegene die al interesse heeft getoond, maar niet is voorgedragen door het bestuur. Op de ledenvergadering nemen de leden dan het uiteindelijke besluit.’

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.