Zoover van start met verkoop van reizen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Zoover van start met verkoop van reizen

Door: | 17 januari, 2020

Beoordelingssite Zoover is van start gegaan als online travel agent (OTA). Vooralsnog wordt aanbod verkocht van TUI, Floow/Pelikaan en FTI.

Eind januari wordt ook aanbod van de Jong Intra Vakanties en Solfly toegevoegd. Dat stelde Marcel Veenhuizen, sinds afgelopen najaar Head of Commerce bij Zoover, donderdagavond bij de uitreiking van de Zoover Awards voor beste accommodaties van Nederland.

In augustus vorig jaar meldde TravMagazine al dat Zoover, bekend als reviewsite, ook aan de slag zou gaan als online travel agent en pakketreizen ging doorverkopen. Ruim vier jaar geleden deed de reviewsite ook al aan reisverkoop, maar stopte daar toen al gauw weer mee. In die tijd zagen touroperators de OTA’s vooral als concurrent, die klanten lokten met kortingen. Inmiddels werken touroperators en OTA’s goed samen en ziet Zoover kansen zich breder te profileren.

In de komende maanden wordt het Zoover-aanbod aangevuld met een selectie uit het productaanbod van andere Nederlandse touroperators. Ook Duitse touroperators worden toegevoegd. ‘We willen ons aanbod halverwege dit jaar compleet hebben’, zegt Veenhuizen.

Klik hier om de winnende accommodaties te zien.

Foto: Marcel Veenhuizen (links) met Martijn Olthof, die per 1 januari aan de slag is gegaan als managing directeur van Zoover. Hij is afkomstig van Bol.com.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel