Wizz Air breidt netwerk uit met 70 nieuwe routes - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Wizz Air gaat voor uitbreiding

Wizz Air breidt netwerk uit met 70 nieuwe routes

Door: | 13 maart, 2018

Wizz Air staat aan de start van de grootste netwerkuitbreiding in zijn geschiedenis. De komende weken worden 21 nieuwe vliegtuigen aan de vloot toegevoegd, komen er 700 extra wekelijkse vertrekken bij en 70 nieuwe routes.

In juli komen er vier nieuwe bestemmingen bij: Athene, Tallinn, Kharkiv en Wenen. De Oostenrijkse hoofdstad wordt ook een nieuwe basis.
De uitbreidingsplannen beginnen deze week in Boedapest, met de komst van een nieuwe Airbus A320, het elfde vliegtuig dat gebaseerd wordt in de Hongaarse hoofdstad. Tegelijkertijd wordt ook een nieuwe route naar Stavanger in Noorwegen geopend.

De uitbreiding vertegenwoordigt een investering van meer dan 2 miljard US dollar in elf basissen in Groot-Brittannië, Oostenrijk, Polen, Oekraïne, Hongarije, Roemenië en Georgië. Owain Jones, chief corporate officer bij Wizz Air: ‘De 70 nieuwe routes die de komende weken gelanceerd worden, bieden nieuwe reismogelijkheden aan onze klanten, waardoor ook de zakelijke relaties en de lokale economieën een boost zullen krijgen.’

Wizz Air biedt vanuit Eindhoven vluchten aan naar 21 steden: Belgrado, Boedapest, Boekarest, Cluj-Napoca, Debrecen, Gdansk, Iasi, Katowice, Kaunas, Lublin, Nis, Poznan, Riga, Skopje, Sofia, Timisoara, Tuzla, Varna, Vilnius, Warschau en Wroclaw.

 

 

(Visited 274 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel