WinterTrex-Award 2017 weer uitgereikt - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

WinterTrex

WinterTrex-Award 2017 weer uitgereikt

Door: | 19 december, 2017

Zoals bekend gaan klanten bij het boeken van een reis graag af op de beoordeling van andere klanten. Hoe goed is het eten in de accommodatie? Is het skigebied geschikt voor kinderen? Hoe vriendelijk is het personeel? Deze en nog veel meer vragen werden ook afgelopen seizoen weer door vele klanten van WinterTrex beantwoord. Aan de hand daarvan reikt WinterTrex de felbegeerde WinterTrex-Awards weer uit. Dit jaar doen zij dat aan 67 accommodaties en 53 Europese skigebieden. Klik hier en bekijk welke skigebieden met het keurmerk ‘Best Place to Ski’ en welke accommodaties met het keurmerk ‘Top Hotel’ bekroond zijn.

De best beoordeelde accommodaties en skigebieden liggen in Frankrijk en in Oostenrijk. Hierbij horen onder andere het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental en de Zillertal Arena in Oostenrijk alsmede Alpe d’Huez Grand Domaine Ski en Les 2 Alpes in Frankrijk. Maar ook andere Alpenlanden zoals Italië met de skigebieden Livigno en Kronplatz of Zwitserland met Saas-Fee worden bekroond met de WinterTrex-Award. Een skigebied ontvangt een award zodra het gebied het cijfer 8 of hoger ontvangt. Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onder andere de kwaliteit van en de extra services in het skigebied.

De winnende accommodaties met een beoordeling van 75 procent of hoger zijn duidelijk herkenbaar aan het logo van de WinterTrex-Awards. Enkele winnaars zijn Les Villages du Bachat in Chamrousse en Les Hauts de Valmeinier in Frankrijk, Alpenhotel Ramsauerhof en Hotel Zirbenhof in het Zillertal in Oostenrijk alsmede Gasthof Anötzlehen in Berchtesgaden in Duitsland.

In dit overzicht kan je alle winnaars van dit seizoen boeken en je van een topaccommodatie of skigebied verzekeren!

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel