Willi Verhuven (Alltours): ‘Volgend jaar weer 70 procent oude niveau’ - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Willi Verhuven (Alltours): ‘Volgend jaar weer 70 procent oude niveau’

Door: | 11 juni, 2020

De oprichter van Alltours, Willi Verhuven, pleit ervoor om alle passagiers vóór de vlucht een coronatest te laten ondergaan. Dit zou volgens hem de veiligheid verder verhogen. Verhuven verwacht deze zomer nog steeds de helft van de omzet van vorig jaar.

Verhuven zegt in de Rheinische Post dat vliegen volgens hem relatief veilig is omdat de lucht in de cabine zeer goed wordt gefilterd en regelmatig wordt ververst, schrijft persbureau dpa. ‘Voor nog meer veiligheid zou ik het absoluut op prijs stellen als alle passagiers vóór hun vlucht een corona-test zouden doen voor de veiligheid van iedereen.’

Met het oog op de herstart van de reisindustrie, zegt Verhuven: ‘We verwachten in de zomer 50 procent van het niveau van vorig jaar te bereiken. Vooral de Canarische Eilanden, Griekenland, Mallorca en Turkije zijn gewild. Mensen gaan daar naartoe waar ze het leuk vinden en waar ze veiligheid verwachten.’
Voor 2021 verwacht Verhuven 70 procent van het vroegere aantal gasten.

Het in Düsseldorf gevestigde bedrijf behaalde in het boekjaar 2018/2019, dat in oktober eindigde, een omzet van 1,45 miljard euro met 1,7 miljoen gasten. Alltours wil volgens Verhuven geen overheidssteun aanvragen.
‘Vorig jaar maakten we een winst van 46 miljoen euro, dit jaar zal het verlies even groot zijn. Dat kunnen we aan.’

Alltours is zoals bekend financieel zeer solide. Volgens Verhuven heeft het bedrijf 290 miljoen euro aan eigen vermogen. (Foto Alltours)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.