Vrouw klaagt TripAdvisor aan na val van kameel - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Vrouw klaagt TripAdvisor aan na val van kameel

Door: | 6 januari, 2020

Een Amerikaanse vrouw klaagt TripAdvisor aan, omdat een op hol geslagen kameel haar tijdens een excursie in Marokko had afgeworpen. De 24-jarige vrouw uit New Jersey brak daardoor haar arm en is geopereerd. Ze claimt dat de operatie en revalidatietherapie omgerekend ruim 100.000 euro gaan kosten, meldt onder andere de NOS.

De vrouw had de rondrit bij Marrakesh geboekt met Viator, een dochteronderneming van TripAdvisor. Ze verwijt het bedrijf nalatigheid en contractbreuk, omdat het niet controleerde of de touroperator zich aan de veiligheidsregels hield.

Volgens de voorwaarden van Viator aanvaardt het bedrijf geen enkele verantwoordelijkheid voor eventuele ongelukken bij de excursies die gebruikers kunnen boeken. Toch schikte het bedrijf volgens de krant The Boston Globe vorige maand een vergelijkbare rechtszaak waarbij een vrouw haar pols brak tijdens een rit met een quad in Mexico.

Het ongeluk met de kameel gebeurde twee jaar geleden. Het is onduidelijk waarom de vrouw nu pas een rechtszaak aanspant. (Foto Shutterstock).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel