Vliegende start Vakantiebeurs met drukke Vakdag - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Vliegende start Vakantiebeurs met drukke Vakdag

Door: | 16 januari, 2020

De Vakantiebeurs van 2020 is woensdag van start gegaan met een drukbezochte Vakdag. Volgens beursmanager Bart Meijer waren er dit jaar net iets meer bezoekers dan op de Vakdag van afgelopen jaar.

Bij de opening van de 50-ste editie van de Vakantiebeurs werd een boekje over de geschiedenis van de Nederlandse reiswereld gepresenteerd. Het boekje ‘50x Nederlandse reiswereld: een kleine geschiedenis’, geschreven door historicus Wilbert Schreurs, is een initiatief van ANVR en de Vakantiebeurs.

De tent op het middenterrein, waar de opening plaatsvond, diverse presentaties werden gehouden en waar ’s avonds het afsluitende feest werd gehouden, bleek een vondst. Op die manier werden de activiteiten, die voorheen bovenin het gebouw plaatsvonden, geïntegreerd op de beursvloer.

Op de beursvloer heerste de hele dag grote drukte. De standhouders hadden over belangstelling niet te klagen. Voor de eerste editie van TUI Insights, waarbij reisagenten in contact konden komen met leveranciers van TUI van over de hele wereld, was met 350 aanmeldingen ruimschoots uitverkocht. Tijdens de TUI Cocktail werden 24 prijzen aan deelnemers uitgereikt, inclusief complete reizen. ‘Dit is misschien wel de beste Vakdag die ik heb meegemaakt’, zegt Dimitri Joannides, salesmanager van TUI Nederland.

Grote drukte was er ook bij de stand van de Jong Intra, waar tijdens lunchtijd de inmiddels bekende Coby’s Friet werd geserveerd. In totaal werden zo’n slordige 800 zakjes friet uitgedeeld.

Het Vakantiebeurs Vakdagfeest, waarmee de Vakdag werd afgesloten, bleek een schot in de roos. Vanwege de 50-ste editie van de beurs had de Vakantiebeurs extra uitgepakt, met zanger Tino Martin als hoofdact en TUI’s Jeroen Otto als DJ. Het feest werd mede mogelijk gemaakt door TUI, gastbestemming Ras Al Khaimah, TravelPro en TravMagazine.

Foto: Het bleef lang druk op het Vakdagfeest, waar zanger Tino Martin de hoofdact was.

Bekijk hier alle foto’s van de Vakdag!

 

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel