Van Disseldorp kandidaat ANVR-bestuur - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Van Disseldorp kandidaat ANVR-bestuur

Door: | 23 april, 2015

Werner van Disseldorp (Disma) is vandaag voorgedragen als nieuw ANVR-bestuurslid. Dit heeft de ANVR aan TravMagazine bevestigd. Van Disseldorp neemt de vacante plaats voor de sector retail in, die was ontstaan door het vertrek van Will van den Hoogen (D-reizen).

De definitieve beslissing over de aanstelling van Van Disseldorp valt op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 18 juni. ANVR-leden kunnen tot een week voor de ALV een tegenkandidaat aanmelden.
Daarnaast bieden de statuten van de ANVR ruimte voor nog een bestuurslid. Om een zo breed mogelijke samenstelling te verkrijgen, is de branchevereniging in gesprek met een kandidaat. De verwachting is dat over twee weken de naam van het extra bestuurslid bekend wordt gemaakt.

Zin in
Van Disseldorp laat desgevraagd weten veel zin te hebben in zijn rol als ANVR-bestuurslid. ‘We zitten in een veranderende wereld, met een veranderende rol van de retail. Vanuit die optiek zal ik mijn bijdrage leveren’, zegt hij. ‘Ik hoop dat ik op die manier iets kan betekenen voor de branche.’
Zijn aanstelling in het ANVR-bestuur betekent dat Van Disseldorp het bestuur van de Veluwegroep, waarin hij ruim 12 jaar zitting had, gaat verlaten.
Het ANVR-bestuur bestaat op dit moment uit Hans de Wilde (Kuoni), Joost Romeijn (Sundio), Willem Starink (ATPI), Björn Berg-Andersen (@Leisure) en voorzitter Frank Oostdam.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Jan Lokhoff

    Zeer veel respect voor Werner, zo’n energieke en drukke reisondernemer, die toch de energie overhoudt om de branche te dienen. Chapeau voor Werner!