Vakantiebeurs Vakdagfeest met Tino Martin - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Vakantiebeurs Vakdagfeest met Tino Martin

Door: | 8 januari, 2020

Zanger Tino Martin is de hoofdact van het Vakantiebeurs Vakdagfeest, waarmee woensdag 15 januari de Vakdag wordt afgesloten. Vanwege de 50-ste editie van de beurs pakt de Vakantiebeurs extra uit tijdens het Vakdagfeest, dit jaar mede mogelijk gemaakt door TUI, gastbestemming Ras Al Khaimah, TravelPro en TravMagazine.

In de speciale Vakantiebeurs Festivaltent (tussen hal 12 en hal 7) gaat op woensdag tussen 18.00 en 22.00 het dak eraf, belooft beursmanager Bart Meijer. ‘We nodigen alle vakbezoekers van harte uit om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de spetterende openingsact, de coverband Broadway en de beats van een DJ.’
De Vakdag en het Vakdagfeest zijn gratis voor reisprofessionals die zich hebben geregistreerd als vakbezoeker.
Registreren voor de Vakdag kan via deze link.

Insights
TUI houdt op de Vakdag de eerste editie van TUI Insights, waar reisprofessionals die TUI verkopen, zoals reisagenten, mobiele reisagenten en content managers, in contact kunnen komen met leveranciers.
Er zijn twee sessies: van 11.00-13.00 en van 14.00-16.00 uur. Plaats van handeling is de stand van TUI/KRAS in hal 8.

Bij elke bezochte partner ontvangt de deelnemer een digitale stempel in een speciaal voor dit event ontworpen app. Deelnemers die in ongeveer 1,5 uur 9 partners bezoeken en de plenaire TUI presentatie bijwonen, ‘unlocken’ in de app een toegangskaartje voor de TUI Insights Cocktail Party die ’s middags aansluitend plaatsvindt in de festivaltent. Partners reiken hier prijzen uit aan de deelnemers. ‘Het is een gigantische lijst met free stays voor twee personen op basis van all inclusive en complete vakanties’, zegt salesmanager Dimitri Joannides van TUI.

Tijdens het Vakantiebeurs Vakdagfeest sponsort TUI naast de band Broadway ook hoofdact  Tino Martin. ‘Tino Martin heeft met ‘Zij weet het’ een mega hit te pakken en is begin mei te zien in een uitverkocht Ziggo Dome’, zegt Joannides.
‘Hij is momenteel de rijzende ster in Nederland en de reiswereld kan hem live zien op het Vakantiebeurs 50 jaar feest.’

Bekijk hier de aankondiging op Facebook die Joannides eerder maakte.

Deelnemers zijn Emirates, TUI Cruises, Curaçao Tourist Board, RIU Hotels & Resorts, Barut hotels, Paloma Hotels, Blue Lagoon Group, TUI BLUE en ROBINSON, TUI Xperiences, TIME TO SMILE, TUI Care Foundation, Kras Tours & Cruises, Jaz Hotels, Paradise & Wilderness, Seaside Hotels, Palladium Hotel Group, Los Cabos, Club Marvy, Garden Hotels, Divi Aruba en Kras Busreizen.

Foto: Tino Martin (Foto Tino Martin).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Margriet Schalk

    Wij zijn per 1/1/20 als duo bij Tui at Home begonnen. Ik heb inmiddels mijn KVK nr maar nog geen btw nummer.
    Ik kon mij niet aanmelden zonder btw?