Laatste kans! Stem op de finalisten voor de Vakantie Awards 2020 - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Laatste kans! Stem op de finalisten voor de Vakantie Awards 2020

Door: | 2 januari, 2020

TravMagazine reikt tijdens het jaarlijkse Reisgala op zaterdag 25 januari opnieuw de prestigieuze Vakantie Awards uit. En daarom hebben we jullie eerder gevraagd je stem uit te brengen op bedrijven in de toeristische sector die het beste presteren en daarvoor volgens jullie een award verdienen. Stemmen kan tot en met vrijdag 3 januari.

De Vakantie Award is een brancheprijs, wat betekent dat iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkzaam is, zijn of haar stem mag uitbrengen. Daarmee zijn de Vakantie Awards meer dan ooit een onderscheiding van én voor reisprofessionals.

Stem mee!
De stemmen van de eerste ronde zijn geteld en aan de hand van jullie stemmen hebben wij de finalisten per categorie samengesteld. De laatste stemronde is nu begonnen. Voorgaande resultaten zullen daarom ook niet meetellen. Stem jij weer mee?

Onder de stemmers worden twee vouchers voor een overnachting in het luxe Hotel van Oranje in Noordwijk verloot.

Stemmen kan hier!

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Marysol van 't Hoog

    Stichting het Buitenhof staat voor onbeperkt vakantieplezier voor iedereen. Hoe mooi is dat! Zij verdient het om in het zonnetje gezet te worden door de Vakantie Award in de categorie ‘Aangepaste vakanties’ (voor mensen met een beperking) in de wacht te slepen!