Vakantie Awards 2020 - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Vakantie Awards 2020

TravMagazine reikt tijdens het jaarlijkse Reisgala op zaterdag 25 januari opnieuw de prestigieuze Vakantie Awards uit. En daarom hebben we jullie eerder gevraagd je stem uit te brengen op bedrijven in de toeristische sector die het beste presteren en daarvoor volgens jullie een award verdienen.

Deze stemmen van de eerste ronde zijn geteld en aan de hand van jullie stemmen hebben wij de finalisten per categorie samengesteld. De laatste stemronde is nu begonnen. Voorgaande resultaten zullen daarom ook niet meetellen. Stem jij weer mee?

Stemmen kan tot en met vrijdag 3 januari. Onder de stemmers worden twee vouchers voor overnachting in het luxe Hotel van Oranje in Noordwijk verloot.

Breng nu je stem uit. Hieronder vind je de finalisten per categorie in willekeurige volgorde.

Vakantie Awards 2020 - Finalisten

  • Hieronder vind je de verschillende categorieën waarin een Vakantie Award 2020 te winnen valt. Kies per categorie jouw winnaar en maak tegelijk kans op mooie prijzen!
    Innovatie D-rt Groep (D-reizen & VakantieXperts): Het Leaddashboard voor de reisbureaus. Wij gebruiken verschillende databronnen om te voorspellen welke klanten op het punt staan om een vakantie te boeken. Elke dag zien de winkels in het dashboard de klanten met de hoogste conversiekans. Daarnaast wordt er in het dashboard ook een advies gegeven over onder andere het beste contactmoment, verwachte vertrekweek, budget, adviesbestemmingen etc.. Dankzij onze reisagenten is dit dashboard een enorm succes geworden! In een aantal weken hebben zelfs 1 van de 5 telefoontjes geresulteerd in een boeking.
  • Naast de Vakantie Awards worden ook nog de de Sustainable Travel Award, Travel Talent Award en de Travel Personality of the Year award uitgereikt. De jury, bestaande uit branche prominenten en TravMagazine, zal zich beraden over deze drie awards.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
(Visited 19.446 times, 117 visits today)