Vakantie Awards 2020 - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Vakantie Awards 2020

TravMagazine reikt tijdens het jaarlijkse Reisgala op zaterdag 26 januari opnieuw de prestigieuze Vakantie Awards uit. En daarom hebben we jullie eerder gevraagd je stem uit te brengen op bedrijven in de toeristische sector die het beste presteren en daarvoor volgens jullie een award verdienen.

Deze stemming is nu geteld, en aan de hand van jullie stemmen hebben wij een top 3 per categorie samengesteld. De stemming start nu weer opnieuw. Voorgaande resultaten zullen daarom ook niet meetellen. Stem jij weer mee? Zie hieronder het formulier. Dit kan tot maandag 14 januari. Onder de stemmers worden twee vouchers van het luxe Hotel van Oranje in Noordwijk verloot. De winnaar van de categorie Travel Personality of the Year wordt gekozen door de jury. De genomineerden zijn: Erik Jan Reuver (SGR), Ben Wagemakers (TUI), Coby van Dongen (De Jong Intra Vakanties) en Fred van Eijk (Travel Counsellors).

De Vakantie Awards
De Vakantie Awards zijn de alom bekende en gerespecteerde B2B-brancheprijzen: awards voor vakgenoten, gekozen dóór vakgenoten. Dat betekent dat iedereen die in de Nederlandse reisbranche werkzaam is, wordt gevraagd zijn stem uit te brengen.

Vakantie Awards 2020

Vakantie Awards 2019 inzending
  • Hieronder vind je de verschillende categorieën waarin een Vakantie Award 2019 te winnen valt. Kies per categorie jouw winnaar en maak tegelijk kans op mooie prijzen!
  • Naast de Vakantie Awards wordt ook dit jaar de Travel Talent Award uitgereikt aan aanstormend talent in de reiswereld, net als de Start-up of the Year award. Voor de Travel Personality of the Year zijn verschillende nominaties binnengekomen, op basis waarvan de vakjury een winnaar zal kiezen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
(Visited 6.495 times, 4 visits today)