Untamed Travelling: statement met studiereis - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Untamed Travelling: statement met studiereis

Door: | 29 mei, 2020

Untamed Travelling heeft afgelopen week haar topverkopers uitgenodigd om binnenkort af te reizen naar Tanzania. De reis vindt begin juli plaats.

‘Deze reis is een ‘statement’, om iedereen vertrouwen te geven om reizen terug op te pakken. Afrika kent de minste besmettingen en we willen door zelf weer te gaan reizen, aantonen dat het veilig is om te vliegen en naar een ander continent af te reizen’, zegt de maatwerkspecialist in verre bestemmingen.

‘Afrika staat garant voor oneindige open landschappen, schaarse bevolking en lodges die gelegen zijn ‘in the middle of nowhere’.
Een sterker signaal door met een groep reisprofessionals te reizen, kunnen we in deze tijd niet afgeven. Met elkaar bereiken we de hele Nederlandse reisindustrie en helpen we om een positieve boost te geven aan de zomermaanden.’

De groep vertrekt op 4 juli en zal als één de eersten ervaren hoe het is om te reizen na covid-19. Untamed laat weten erg uit te kijken naar de reis en verwacht op deze manier een positieve boodschap naar alle reislustige klanten af te geven.

Deel dit artikel