Untamed Travelling: ‘Out of the box’ reizen - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Untamed Travelling: ‘Out of the box’ reizen

Door: | 17 augustus, 2015

Bijzondere bestemmingen, kleinschalige accommodaties, unieke excursies en excellente service van gedreven reisspecialisten? Welkom bij Untamed Travelling!

Al ruim 14 jaar staan we klaar om uw klant de reis van zijn leven te bezorgen. Van Afrika tot Latijns-Amerika en van het Midden-Oosten tot Azië, we garanderen op al onze bestemmingen onvergetelijke ervaringen. Be prepared for the adventure of a lifetime!

Waarom u bij Untamed boekt? Om het persoonlijke contact waarmee we samen met u al bij de aanvraag de wensen van de klant inventariseren, u binnen 48 uur adviseren op maat, uit eigen ervaring, met nettoprijzen waar u uw eigen marge op kunt zetten. En Untamed investeert in u! Met studiereizen, om u zelf te laten kennismaken met bijzondere bestemmingen en onze werkwijze.

Wie zijn wij?

Elke drie weken zal één van onze verkopers u drie of vier ‘out of the box’ reizen voorstellen, elk op zijn eigen specialiteit en landenkennis, om u zo een beeld te geven van onze reizen. Hoe? Via Social Media en onze nieuwsbrief. Succes gegarandeerd met reizen zoals deze:

Grenzeloos Zimbabwe
Namibië, the outskirts
Rondreis Marokko met privé-gids

De klant die met Untamed Travelling op reis gaat hoeft geen andere Nederlanders te ontmoeten, wil in accommodaties verblijven waar geen groepen komen, behoeft geen Nederlandstalige begeleiding en wil het land ten volle en authentiek ervaren.

Wij hebben al onze bestemmingen zelf bezocht om u te kunnen adviseren op maat, niet alleen accommodaties maar ook over ervaringen, activiteiten en belevenissen onderweg. Untamed accommodaties variëren van 3* tot 5*plus. Wij puzzelen graag om aansluitend bij het budget van de klant een prachtige reis samen te stellen. Benieuwd naar ons aanbod? Neem contact met ons op!

Untamed

 

info@untamedtravelling.com
0487-540367

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel