Turismo de Portugal: CantSkipHope - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Turismo de Portugal: CantSkipHope

Door: | 26 maart, 2020

Turismo de Portugal heeft de boodschap over de toeristische bestemming aangepast van CantSkipPortugal naar CantSkipHope. Met dit initiatief wil het verkeersbureau van Portugal de boodschap afgeven om opnieuw te focussen en de inspanningen te bundelen ‘zodat we verder kunnen’.

‘Voor nu kunnen we dromen van die ongelooflijke dagen die komen gaan. We zitten hier samen in’, luidt de boodschap, die is verwerkt in een film met beelden van Portugese landschappen en monumenten. In de film wordt aangegeven dat deze er nog zullen zijn als de huidige crisis achter de rug is.

Het werk is bedacht en uitgevoerd door teams werkend vanuit huis en gebruik makend van afbeeldingen die de afgelopen jaren zijn gemaakt. Met een smartphone is de voice-over opgenomen.

‘We willen vooral dat deze film dient ter inspiratie voor een brede reflectie, het bewustzijn te vergroten en alles te verenigen om dit moeilijke moment in de menselijke geschiedenis te overwinnen’, zegt Luis Araújo, voorzitter van Turismo de Portugal. (Foto Shutterstock)

Bekijk hier de film.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.