TUI valt in de prijzen bij World Ski Awards 2020 - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

TUI valt in de prijzen bij World Ski Awards 2020

Door: | 20 november, 2020

TUI is bij de jaarlijkse uitreiking van de World Ski Awards 2020 uitgeroepen tot ‘s werelds beste ski touroperator.

De winnaars werden vrijdag tijdens een online event bekendgemaakt. TUI, voor de eerste keer genomineerd in de categorie Beste Touroperator, was samen met 17 andere touroperators in de race voor deze titel.

‘TUI is bij het grote publiek vooral bekend om zon- en strandvakanties, maar we hebben ook een fantastisch wintersportproduct’, zegt Frans Leenaars, CMO TUI Western Region.

‘Dat we nu uitgeroepen zijn tot ‘s werelds beste ski touroperator is een grote eer en een beloning voor het harde werk van ons productteam dat er ieder jaar weer in slaagt onze klanten een uitgebreid en gevarieerd wintersportaanbod te bieden.’

Ook voor wintersport gelden de TUI Garanties, zoals de mogelijkheid om kosteloos om te boeken en de Covid Care Service waarbij de klant 24/7 kan rekenen op assistentie bij corona gerelateerde problemen.

Nederlanders willen graag op wintersport maar met de huidige reisadviezen stelt men de wintersportvakantie nog even uit, zegt Leenaars.

‘De reizen die geboekt worden, zijn met vertrek vanaf half januari waarbij de periode van de Krokusvakantie favoriet is. Traditiegetrouw is Oostenrijk de populairste bestemming onder de Nederlanders. Dit wintersportseizoen kiest 58 procent van onze klanten voor een wintersport in Oostenrijk. Naast de Alpenlanden is ook Duitsland populair. Het is dichtbij, en daarmee ideaal voor bijvoorbeeld een skiweekend.

Een short-ski met een verblijf tussen de 3 en 7 nachten is sowieso in trek dit jaar, zegt TUI.
‘Zeker nu wintersport tijdens de Kerstvakantie er niet inzit, kiezen veel mensen voor een korte skitrip later in het seizoen. Maar ook Fins Lapland kan altijd rekenen op belangstelling van de Nederlandse wintersporter. Hier vind je het complete winteravontuur. Naast het skiën maak je hier een huskytocht of sneeuwscootersafari en met een beetje geluk zie je het Noorderlicht.’

Dit jaar kiezen meer mensen (+ 11% ten opzichte van vorig winterseizoen) voor een verblijf in een chalet of appartement. ‘En dat heeft in deze corona-tijd zeker voordelen. Onder één dak alleen met je eigen reisgezelschap biedt het een meer gecontroleerde omgeving.’

De World Ski Awards worden sinds 2013 jaarlijks uitgereikt en zijn onderdeel van de World Travel Awards. Professionals uit de ski-industrie en het publiek kunnen hun stem uitbrengen in diverse categorieën.
Dit jaar brachten 1.2 miljoen mensen hun stem uit. (Foto Shutterstock)

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.