TUI neemt Disma Reizen over - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI neemt Disma Reizen over

Door: | 10 mei, 2019

TUI Nederland heeft Disma Reizen van Werner van Disseldorp overgenomen. Het gaat om vijf reisbureaus en de maatwerk-specialist Beleef Reizen.

De reisbureaus van Disma zijn toonaangevend in de regio Brabant en bevinden zich in Tilburg, Goirle, Hilvarenbeek, Eindhoven en Oosterhout (laatstgenoemde onder de naam Beins Travel).

TUI neemt zowel de vijf reisbureaus over, als de maatwerkspecialist Beleef Reizen die in Tilburg is gevestigd. Werner van Disseldorp, eigenaar van Disma, blijft voorlopig aan TUI verbonden en zijn brede ervaring en expertise delen. TUI zal met de verworven touroperator-activiteit van Beleef Reizen het aanbod maatwerkreizen beter faciliteren voor zijn 134 reisbureaus en de TUI Mobiele Reisadviseurs.

Arjan Kers, General Manager TUI Nederland en Nico van der Veer, Directeur Reisbureaus en Mobiele reisagenten zijn bijzonder blij met deze aanvulling. Van der Veer: ‘Zowel de winkels als de deskundige medewerkers van Disma zijn een mooie aanvulling en zijn meer dan welkom. Hiermee vullen we ook een aantal zogenaamde witte vlekken op die wij nog hadden in de regio.’
Arjan Kers voegt daar aan toe: ‘Werner is een ondernemer pur sang en heeft een prachtig bedrijf opgebouwd. Ik ben er trots op dat hij dit aan TUI toevertrouwt voor verdere groei en uitbouw van activiteiten.’

Werner van Disseldorp: ‘TUI is een van de mooiste bedrijven in onze business. Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat we als Disma Reizen tot de TUI-familie gaan behoren. Wij hebben al zeer vele jaren een uitstekende samenwerking, ik kijk er naar uit om intensief betrokken te zijn bij de verdere ontwikkeling van de maatwerkreizen.’

De medewerkers van de reisbureaus van Disma blijven in principe werkzaam op deze kantoren. Zij zijn het lokale gezicht naar de klanten en een belangrijke schakel in de klantbinding.
Disma Reizen is in 1985 opgericht. Volgens de laatste uitgave van de Top 50 van TravMagazine noteerde Disma in 2018 een omzet van ruim 22 miljoen euro met 35 fte.

Foto: Werner van Disseldorp en Arjan Kers.

(Visited 3.594 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. mark van der Meijs

    gefeliciteerd Werner!

  2. Mark Groen

    Van harte Werner! Well done