TUI: korting voor agenten in ruil voor een blog - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

TUI: korting voor agenten in ruil voor een blog

Door: | 15 juni, 2020

TUI stelt reisagenten in staat om zélf een kijkje te nemen op de bestemmingen die TUI vanaf 1 juli weer gaat aanvliegen. Omdat er nog geen grootschalige studiereizen zijn, kunnen agenten korting krijgen op pakketreizen met vluchten van TUI fly, vertrekkend tussen 1 en 15 juli.

De korting bedraagt 150 euro per persoon en geldt alleen voor agenten.
TUI stelt één strikte voorwaarde voor de korting: deelnemers dienen wel een vlog te maken, dat gedeeld wordt op social media. Zo kunnen zo veel mogelijk mensen zien wat de agenten ook hebben gezien op de bestemmingen.

Volgens TUI willen klanten graag op vakantie, maar aarzelen omdat er nog veel vragen zijn. Hoe ziet het er uit op de bestemmingen rond de Middellandse Zee, het staat het met het vakantiegevoel, zijn de terrasjes open en hoe gaat het in het hotel?

Het zijn vragen die TUI probeert vooral probeert te beantwoorden via reisagenten en op de website. ‘Maar wat geeft een reiziger nu meer vertrouwen om op reis te gaan, dan het ooggetuigenverslag van een reisagent?’

‘Grootschalige studiereizen passen nog niet in deze tijd helaas, aangezien we afstand tot elkaar moeten houden en kleine groepen moeten aanhouden’, zegt TUI. Een kleine groep gaat mee op een van de eerste vluchten na 1 juli, onder begeleiding van Jeroen Otto, Manager MRA bij TUI.

‘Maar we willen graag veel meer reisagenten de gelegenheid geven om ter plaatse te gaan kijken en daar verslag van te doen aan hun klanten en de reisgrage Nederlanders’, zegt salesmanager Dimitri Joannides. ‘Daarom hebben we een wat bredere actie opgezet voor de eerste twee weken van juli.’

Reisagenten kunnen in TUI Online hun eigen reis naar keuze inboeken. Vervolgens verwerkt de salesafeling via een speciaal formulier de korting op de reis. Dit formulier zal vanaf 16 juni live staan op TUI Online. Die korting geldt alleen voor reisagenten.
De exacte voorwaarden staan op TUI Online. (Foto TUI)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.