TUI Hospitality Academy: eigen reisbureau bij Koning Willem I College - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI Hospitality Academy: eigen reisbureau bij Koning Willem I College

Door: | 29 november, 2019

Arjan Kers, general manager van TUI Nederland, heeft vrijdag het nieuwe praktijklokaal van het Koning Willem I College geopend. Hij deed dat samen met de mbo-studenten Travel & Hospitality. Het lokaal is vormgegeven als een TUI reisbureau.

TUI en het Koning Willem I College hebben al enige jaren een samenwerking in de vorm van de TUI Hospitality Academy. Deze organiseert excursies, workshops, trainingen en bedrijfsbezoeken in samenwerking met TUI.

‘TUI is trots op deze samenwerking. Investeren in opleidingen is investeren in je bedrijf en in de toekomst’, stelde Kers.

Op deze driejarige mbo-opleiding niveau 4 leidt Cosmo Opleidingen, in samenwerking met opleidingspartner TUI, jonge mensen op voor de reiswereld. TUI speelt als reisorganisatie een belangrijke rol in het praktijkgedeelte van het onderwijs en biedt uiteraard ook stageplaatsen aan.

In het nagebootste TUI reisbureau kunnen studenten zich goed voorbereiden op de praktijk en verzorgen professionals uit de toeristische branche de praktijklessen. De studenten worden zo opgeleid tot leidinggevende travel & hospitality. Dat kan zijn in een reisbureau, VVV-kantoor, touroperator (reisleiding), (vakantie)hotel of vakantiepark.

Het werk bestaat voornamelijk uit het eerste aanspreekpunt zijn voor gasten/klanten, inspelen op wensen en heel belangrijk; weten hoe je mensen een welkom gevoel geeft. De studenten lopen een (buitenland) stage bij gespecialiseerde reisorganisaties zoals TUI, een hotel of een vakantiepark.

Foto: Arjan Kers tussen de studenten.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel