TUI haalt passagiers terug uit Kaapverdië - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI haalt passagiers terug uit Kaapverdië

Door: | 6 januari, 2020

TUI haalt maandag de passagiers uit Kaapverdië terug die daar vastzaten door de slechte weersomstandigheden. De afgelopen dagen werd het vliegverkeer op Kaapverdië gehinderd door een zandstorm, waardoor er in de bovenste luchtlagen slecht zicht was.

Tegen alle verwachtingen in was de lucht boven Sao Vicente maandagochtend vroeg weer opengetrokken. Daarop besloot TUI vanaf Amsterdam een toestel te sturen om 182 passagiers op te halen. Deze vliegen maandag in de namiddag terug naar Amsterdam. Dat gebeurt via een stop op Sal om te tanken en om van crew te wisselen.

Een deel van de passagiers zou vandaag al terugvliegen, terwijl anderen een paar dagen geleden al zouden terugkeren. Klanten werden per sms op de hoogte gebracht.
Sao Vicente is een populaire verbinding bij lokale inwoners en telt daarom ook veel ticket only passagiers.

Ook de passagiers die afgelopen weekend moesten uitwijken naar Gran Canaria worden teruggehaald. Een aantal van hen besloot zijn vakantie op Gran Canaria door te brengen. Anderen krijgen hun reissom terug.

Volgens TUI is het luchtruim rond de Kaapverdische Eilanden nog niet helemaal schoon, maar lijkt de situatie zich te normaliseren. (Foto Shutterstock).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel