TUI: extra repatriëringsvlucht uit Kaapverdië - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

TUI: extra repatriëringsvlucht uit Kaapverdië

Door: | 26 maart, 2020

TUI heeft donderdag alsnog een eigen repatriëringsvlucht naar de Kaapverdische eilanden Boa Vista en Sao Vicente gestuurd. De TUI fly Boeing 737 komt ovet enkele uren helemaal vol aan op Schiphol.

Dat meldt TUI donderdag in een update.
‘Er zijn nog enkele passagiers op de eilanden. Met een aantal kregen we geen telefonisch contact, ondanks herhaaldelijke pogingen, en een paar gasten zaten op een kleiner eiland en konden niet tijdig met een boot op een groter eiland geraken.’

Dit was geen repatriëringsvlucht onder het bewind van Buitenlandse Zaken. TUI heeft besloten alsnog een laatste ophaalvlucht voor haar eigen kosten in te lassen. Vooral op Sao Vicente is er veel vliegverkeer om familie te bezoeken; deze passagiers en de gestrande Nederlanders zijn nu opgehaald.

‘Er bevinden zich nog groepen TUI-reizigers op een aantal (veelal verre) bestemmingen. Die vergeten we niet, we zijn nog steeds aan het puzzelen hoe die terug te halen en kijken ook of de gecombineerde vluchten van BuZa daar hulp kunnen brengen.’ (Foto Shutterstock)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel