Travelport: Marco van Ieperen vertrekt - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Travelport: Marco van Ieperen vertrekt

Door: | 24 november, 2016

Marco van Ieperen vertrekt in maart volgend jaar bij Travelport. Van Ieperen, die de laatste jaren Regional Managing Director voor de Benelux was, heeft er dan 12,5 jaar bij de GDS opzitten.

Tegelijk is een nieuwe man voor Nederland aangesteld: Erik van Markus is recent als Country General Manager Nederland aan de slag gegaan. Hij wordt verantwoordelijk voor de strategie en dienstverlening van Travelport in Nederland.

Van Markus heeft meer dan 15 jaar ervaring in de reisindustrie. Hij heeft verschillende commerciële rollen, inclusief managementfuncties, bekleed bij zowel Carlson Wagonlit Travel als ATPi.
Vorig jaar benoemde Travelport Kurt Bostyn als nieuwe Country General Manager voor België en Luxemburg. Marco van Ieperen leidde destijds de zoektocht die tot de aanstelling van Bostyn leidde. ‘Na meer dan 12 jaar ben ik op een kruispunt terechtgekomen waarbij je je afvraagt wat je nog eens wilt gaan doen. Als ik nog een stap wil maken, dan moet ik dat nu doen. Ik ben al door diverse partijen benaderd en ga rustig kijken welke kant ik op wil.’

Foto: Marco van Ieperen en Erik van Markus tijdens het ANVR-congres op Curaçao.

(Visited 776 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel