Travel Counsellors: tweede groep start aan Travel Academy - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Travel Counsellors: tweede groep start aan Travel Academy

Door: | 5 juni, 2019

De tweede groep Travel Counsellors is vorige maand gestart aan de Travel Academy. Vijf starters zijn begonnen aan de introductietraining op het hoofdkantoor in Den Haag.

Angelique, Marieke, Ruth, Birgit en Charissa mogen na deze training van twee weken hun eerste boekingen maken, waarna zij nog 30 weken diverse trainingen volgen en intensief worden begeleid. Daarnaast zijn ook twee ervaren reisadviseurs. Ingrid en Eva, aan de slag gegaan.
‘Het is geweldig om met zulke professionele, fanatieke reisfanaten te werken, het ondernemerschap spat er vanaf’, zegt Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors, die zelf een groot gedeelte van de training verzorgt. ‘Na het succes van de eerste Academy Travel Counsellors is het overweldigend om nu weer met zo’n grote groep van start te gaan. Mijn verwachtingen zijn hoog en ik wens deze toppers veel succes.’

Op Birgit Kraijenoord heeft de Travel Academy veel indruk gemaakt. ‘Mijn eerste week van de Travel Academy zit erop. Ik heb echt enorm veel geleerd en alles was tot in de puntjes geregeld en verzorgd. Vooral de mensen en de enorme passie en het enthousiasme waarmee zij hun kennis hebben gedeeld, hebben op mij diepe indruk gemaakt. Na één week ben ik al enorm trots dat ik mag gaan ondernemen.’

Foto (vlnr): Charissa Manniën, Ruth Tollenaar, Angelique van den Broek, Birgit Kraijenoord, Eva Vos, Marieke Valbracht en Ingrid van de Rijdt – van Os.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel