Travel Counsellors: goede zomer en veel maatwerk - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Travel Counsellors: goede zomer en veel maatwerk

Door: | 5 september, 2019

Travel Counsellors heeft een goede zomer achter de rug. ‘Augustus was zelfs extreem goed’, zegt general manager Milka van Dam.

In de staart van de zomer worden nog veel last minutes geboekt, waarbij Spanje en Turkije het goed doen. Daarnaast worden al veel verre reizen voor 2020 geboekt, met Azië en Noord-Amerika als populaire bestemmingen.
‘De verhouding is fifty-fifty’, zegt Van Dam. ‘Het is verbazingwekkend dat zoveel mensen nog een last minute naar de zon rond de Middellandse Zee boeken. Dat zijn vooral pakketten. Verder boeken we veel maatwerk voor volgend jaar naar verre bestemmingen. We doen veel zelf via ons boekingssysteem Phenix.’

De eigen Academy van Travel Counsellors, die in januari dit jaar van start ging, is inmiddels bezig met de derde groep nieuwkomers. Via de Academy volgen nieuwe Travel Counsellors een 32 weken durend traject. ‘Het zijn niet per se mensen uit de reiswereld, als het maar echte ondernemers zijn met een liefde voor reizen’, zegt Yvonne Bijsterveld, manager Phenix sales Nederland en België.

Travel Counsellors hield donderdag zijn halfjaarlijkse leveranciersdag bij Van der Valk in Tiel. Hier waren 120 Travel Counsellors en 22 leveranciers aanwezig. In totaal heeft Travel Counsellors nu 200 aangesloten ZRA’s in Nederland en België.
‘Deze dagen zijn altijd druk bezocht en versterken de goede band tussen onze Travel Counsellors en de leveranciers’,zegt sales & marketing manager Lieke Luxembourg. ‘Persoonlijk contact werkt nog steeds het beste.’

Foto: Lieke Luxenbourg, Milka van Dam en Yvonne Bijsterveld.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel