Travel Counsellors: eerste vijf cursisten geslaagd - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Travel Counsellors: eerste vijf cursisten geslaagd

Door: | 11 oktober, 2019

De eerste vijf Travel Counsellors hebben het eigen Travel Academy-programma van 32 weken succesvol doorlopen en zijn daarmee geslaagd voor hun interne opleiding.

Ze zijn nu klaar om hun eigen onderneming als zelfstandig reisadviseur te runnen.
Fred van Eijk, Managing Director van Travel Counsellors Nederland en België, is zelf nauw betrokken bij de Travel Academy. Hij heeft persoonlijk deze eerste groep ondernemers begeleid en gecoacht.

‘Ik ben supertrots op deze groep. Gedreven ondernemers die met vertrouwen in de kracht van Travel Counsellors en in zichzelf het roer hebben omgegooid. Na 32 weken intensief trainen, zijn ze volwaardig reisadviseurs. Hun verkoopcijfers zijn al veelbelovend voor een succesvolle toekomst.’

De Travel Academy is speciaal ontworpen voor kandidaten zonder ervaring in de branche, maar met een passie voor reizen en een sterke drive om te ondernemen. In de afgelopen 32 weken hebben ze intensieve trainingsdagen op het hoofdkantoor in Den Haag gevolgd, evenals vele online trainingsmodules.

Volgens cursist Marinka van Dijk was de opleiding goed te doen. ‘Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad tijdens de Travel Academy. De eerste twee weken waren vermoeiend, maar geweldig leuk. Daarna hadden we nog twee keer een aantal terugkomdagen, waar ik me van tevoren heel erg op verheugde. Het was toch weer even een reünie met je studiegenoten. De e-learnings waren goed te doen en de eindopdracht was een leuke afsluiter. Ik raad iedereen deze opleiding aan.’

Foto (vlnr): Marinka van Dijk uit Overveen, Ewald van Hoeijen uit Amersfoort, Maartje Jonkers uit Breda, Managing Director Fred van Eijk, Mirjam Kleinlugtenbelt uit Utrecht en Astrid Behiels uit Lier (België).

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel