Transavia Ventures: 2 ton voor Secret City Trails - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

0 Reacties

Transavia Ventures: 2 ton voor Secret City Trails

Door: | 7 februari, 2020

Transavia Ventures, de investeringstak van Transavia, investeert in Secret City Trails. Dit zijn games om de leukste plekken in een stad te ontdekken door het volgen van aanwijzingen en het oplossen van raadsels via een webapp op de mobiele telefoon.

Secret City Trails is de vijfde onderneming waarin Transavia Ventures investeert. Naast een investering van 200.000 euro biedt de airline zelf Secret City Trails aan in de eigen Transavia Tips app, het mobiele inspiratieplatform voor passagiers.

‘Secret City Trails biedt een nieuwe en vooral heel leuke manier om een stad beter te leren kennen’, zegt Kristina Palovicova, CEO van Secret City Trails. Inmiddels zijn er al in meer dan 50 Europese steden Secret City Trails beschikbaar.

Spelers kiezen via de website de gewenste stad en route en ontvangen dan een email met informatie over het beginpunt en een link naar de app. Vanaf de start van de wandeltocht krijgt de speler allerlei aanwijzingen en raadsels die opgelost moeten worden en die leiden naar de mooiste plekjes in de stad met informatie over allerlei details.

(Visited 138 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.