Tim Zegveld opnieuw de beste bij Sunny - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Tim Zegveld opnieuw de beste bij Sunny

Door: | 9 mei, 2019

Tim Zegveld is opnieuw de nummer 1 van de nieuwe Smile Society van Sunny Cars over het afgelopen (Sunny) kwartaal. Dat betekent dat hij de lijst aanvoert van de 100 leisure reisagenten die in februari, maart en  april de meeste autohuurboekingen hebben gemaakt. Deze top 100 geniet de komende drie maanden van exclusieve voordelen.

Zegveld is bovendien gegarandeerd van een plek op de Grand Prix Sunny Cars studiereis in september. Naast Tim vervullen de al aangewezen teamcaptains Annemarie van Erp-de Wetering en Waltraud Dallinger de rol van teamcaptain. De vierde teamcaptain wordt in augustus onthuld.
Zegveld was vorig jaar al twee keer de best verkopende leisure-agent bij Sunny Cars.

Voordelen
De 100 leden van de Smile Society genieten de komende drie maanden veel voordelen, zoals 30 procent agentenkorting in plaats van de gebruikelijke 20, een exclusieve uitnodiging voor een jaarevent, een exclusieve incentive waarbij alle Smile Society leden die het target halen een cadeau(bon) ontvangen, kans op de Sunny Star of the Year Award en Driving Experience op het circuit van Zandvoort voor 2 personen (ter waarde van 650 euro) en gratis autohuur ter waarde van 350 euro voor de allerbeste verkoper van het jaar. Daarnaast krijgen de topverkopers 10 Sunnies cadeau in de vorm van een Primera cadeaukaart ter waarde van 10 euro, een Dominicus reisgids (e-book) naar keuze, 50 procent korting op parkeren bij de luchthaven via Quick Parking, 25 procent korting op een fotoproduct van CEWE Fotoservice, 20 procent korting op reisbagage van topmerken via Samdam en een grote reep Tony´s Chocolonely.

Belonen
De Smile Society club geeft ons de kans de beste verkopers persoonlijk te belonen door ze nog meer in het zonnetje te zetten’, zegt Marco Ammerlaan, Director of Sales Netherlands, Belgium & France bij Sunny Cars. ‘Zij krijgen een extra aantrekkelijke korting op eigen autohuur en we organiseren leuke incentives en een event speciaal voor deze 100 toppers. Om zo veel mogelijk reisagenten de kans te geven in de club te komen en van de voordelen te genieten, beginnen we elk kwartaal weer opnieuw.’
De teller staat vanaf nu weer op nul. Begin augustus wordt de nieuwe Top 100 bekendgemaakt.

(Visited 341 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel

Reacties

  1. Kathrin

    Topper! Trots op je!