Thomas Cook opent twee hotels in Egypte - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Thomas Cook opent twee hotels in Egypte

Door: | 24 juni, 2019

Thomas Cook opent twee hotels in het Egyptische El Gouna, die voor het najaar te boeken zijn. Het gaat om een Cook’s Club en een Casa Cook.

De Cook’s Club opent in augustus zijn deuren. Het is het zesde hotel van deze keten dat dit jaar opent, na openingen in Turkije, Spanje, Griekenland en Bulgarije.
Het hotel van het label Casa Cook gaat in oktober open. Het is het vijfde hotel van Casa Cook dat dit jaar opent, na de opening van nieuwe hotels in Griekenland en Spanje.

Cook’s Club El Gouna, met 144 kamers, is gebouwd langs een zoutwaterlagune, op steenworp afstand van het centrum en op wandelafstand van het strand. Het hotel richt zich op een nieuwe generatie reizigers, met modern design, veel aandacht voor eten en drinken, een dj bij het zwembad en redelijk geprijsd.

Casa Cook El Gouna telt 100 kamers. Het is het tweede boetiekstijl hotel gericht op families, na de opening van Casa Cook Chania (Griekenland) in mei dit jaar. Het aanbod kamers varieert van standaard kamers tot villa’s.
Egypte doet het goed bij Thomas Cook, zegt Will Waggott, directeur Touroperating. De boekingen voor zomer 2019 lopen 15 procent voor, de boekingen voor het winterseizoen 2019/2020 lopen 57 procent voor.

Artist impression: Casa Cook El Gouna.

(Visited 130 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel