Sunweb in de winter naar Taba - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunweb in de winter naar Taba

Door: | 14 juni, 2019

Sunweb lanceert het Egyptische Taba als nieuwe winterzonbestemming. Taba wordt aangeboden met vertrek van november 2019 tot en met maart 2020. Boeken kan vanaf nu via de website van Sunweb.

Het kustplaatsje Taba Heights ligt in het noorden van het Sinaï-schiereiland aan de grens met Israël. Volgens productmanager Janet de Frel is de nieuwe bestemming de perfecte combinatie van de bekende Egyptische bestemmingen Hurghada en Marsa Alam.

‘In Taba lopen de zandstranden geleidelijk af in de zee, waar je vervolgens zo de mooiste koraalriffen in snorkelt. Dit maakt de bestemming ideaal voor gezinnen met (jonge) kinderen. Maar ook voor stellen die er graag op uit gaan is de bestemming ideaal, vanwege de vele excursiemogelijkheden. Je kunt vanuit Taba uitstapjes maken naar Petra in Jordanië en Jeruzalem in Israël.’

Taba werd een paar jaar geleden al aangeboden op de Nederlandse markt. ‘Toen Transavia besloot weer in de winter rechtstreeks naar Eilat te vliegen, grepen wij dit aan om Taba terug op de kaart te zetten nu Egypte weer in populariteit groeit.’
Taba ligt aan de voet van het vierlandenpunt, met onder andere Israël en Jordanië, op nog geen vijf uur vliegen van Amsterdam.

(Visited 532 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel