Sunair pakt weer uit met de Summer Cities - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Sunair pakt weer uit met de Summer Cities

Door: | 31 mei, 2019

Sunair pakt opnieuw uit met de Summer Cities actie. De formule blijft hetzelfde, maar er zijn nu 25 steden waar de klant 2 of zelfs 3 gratis extra’s krijgt.

De gratis extra’s variëren van tapas in Madrid, Sevilla en Valencia, tot hop-on hop-offs in Berlijn, Florence, Stockholm en Porto en Sachertorte in Wenen, fietstour in Praag, wandeltour in Krakau en een tweegangen maaltijd in Londen.
Het voordeel voor de klant kan oplopen tot maar 67 euro per persoon. De gratis extra’s krijgt de klant bij boeking van een pakketreis in de maanden juni, juli en augustus (let wel, de reisagent dient de gratis extra wel zelf aan te vinken in SJORS).

Daarnaast kan de reisagent zich via SJORS weer aanmelden voor de populaire bbq-actie. Hierbij kan worden gespaard voor de jaarlijkse team-bbq. De reisagent boekt dan 18 personen in de Summer Cities maanden en spaart voor 5 personen een compleet verzorgde bbq of gourmet bij elkaar.
Het is vaak zoveel dat er ook partners kunnen mee-eten, zegt Sunair. Boek je meer, dan spaar je voor meer deelnemers aan de bbq. Dit jaar doet Sunair er ook een muziekbingo bij om het feest compleet te maken. Agenten wijzen hun eigen DJ aan en krijgen van Sunair een spotify lijst en bingo-kaarten. Klinkt het deuntje van de artiest op jouw bingo-kaart, streep deze dan af en win de bingo. Naast de Summer Cities komt Sunair met een Super Stad van de maand. Nadere info volgt.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel