Spaarprogramma Miles Attack nu ook in Nederland - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Spaarprogramma Miles Attack nu ook in Nederland

Door: | 12 april, 2018

Met ruim 30.000 deelnemende reisagenten in zes Europese landen is Miles Attack nu ook in Nederland gelanceerd. Het spaarprogramma voor reisagenten behoort tot de GEKKO Group, onderdeel van Accor Hotels, en is gestart met de partners Teldar Travel en Costa Daurada.

Op Miles Attack komen reisagenten en toeristische dienstverleners samen; reisagenten kunnen zogenoemde ‘miles’ verdienen op boekingen van Miles Attack partners en  door deel te nemen aan acties die Miles Attack samen met haar partners opzet zoals quizzen, e-learnings, boosters en enquêtes. De miles kunnen worden uitgegeven in de geïntegreerde en uitgebreide webshop met cadeaus en waardebonnen.

Elodie Noriant, Sales & Development Director Europe bij Miles Attack: ‘We zijn erg trots op het enthousiasme van reisagenten in Frankrijk en de grote tevredenheid van onze partners sinds de lancering in 2011. Hierdoor hebben we besloten om ons innovatieve programma ook te introduceren in België, Spanje, Portugal, Luxemburg en Nederland en daarmee nog meer reisagenten en partners van deze voordelen te laten profiteren.’

Onder de partners in de overige Miles Attack landen bevinden zich onder meer: Air Europa, Teldar Travel, Corsair, Hertz, MSC Cruises, TUI Group en verschillende verkeersbureau.

(Visited 281 times, 1 visits today)

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel