Schiphol introduceert nieuwe bestemmingen
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Winterdienstregeling Schiphol gaat van start

Door: | 25 oktober, 2018

De nieuwe winterdienstregeling van Schiphol gaat aanstaande zondag 28 oktober van start. Er zijn zeven nieuwe bestemmingen. Een aantal routes vallen af doordat luchtvaartmaatschappijen keuzes moeten maken vanwege de capaciteitsgrens op de luchthaven. 

Met nieuwe bestemmingen als Beiroet, Eilat, Mombasa, Punta Cana en Zanzibar, het voortzetten van in het zomerseizoen gestarte bestemmingen Fortaleza en Orlando en een aantal nieuwe routes van luchtvaartmaatschappijen, kunnen reizigers deze winter kiezen uit nieuwe Europese en intercontinentale bestemmingen. Een nieuwe route betekent dat een extra luchtvaartmaatschappij gaat vliegen op een al bestaande bestemming voor Schiphol.

Tegelijkertijd vallen er ook routes af, door de capaciteitsgrens op Schiphol. Hierdoor zijn luchtvaartmaatschappijen genoodzaakt om routes te laten vervallen als zij andere willen openen. Ook voeren luchtvaartmaatschappijen op een aantal routes vluchten in een hogere of lagere frequentie uit. De winterdienstregeling eindigt op 30 maart 2019.

 

Reageer met Facebook:

Reacties:

Deel dit artikel