Samenwerking ACSI Kampeerreizen en 1TIS - TravMagazine
Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll naar boven

Top

Samenwerking ACSI Kampeerreizen en 1TIS

Door: | 19 maart, 2019

ACSI Kampeerreizen gaat samenwerken met softwareontwikkelaar 1TIS. ACSI Kampeerreizen is onderdeel van ACSI Touroperating, waaronder ook Suncamp en het eigen glamping-product SunLodge vallen.

ACSI Kampeerreizen gaat het softwaresysteem GRIP van 1TIS als applicatie inzetten. ACSI Kampeerreizen is onder andere bekend van het televisieprogramma ‘We zijn er bijna’ van Omroep Max. Het aanbod bestaat uit georganiseerde rondreizen met eigen caravan of camper, excursies, activiteiten en reisleiding. ‘Ik had al goede ervaringen met 1TIS en verwacht dat hun applicatie van toegevoegde waarde kan zijn op de doorontwikkeling van ons kampeerreizenproduct. Wij kunnen veel IT-projecten zelf oplossen met ons team in Nederland en India, maar hier betreft het maatwerk’, zegt manager touroperating Pieter Melieste.

Rico van Loenen, directeur van 1TIS, stelt dat het blijven doorontwikkelen van de software een belangrijk uitgangspunt bij alle samenwerkingen. ‘Mooi dat wij nu ook ACSI Kampeerreizen hierbij gaan ondersteunen.’

Deel dit artikel